Hvussu seti eg mína Føroya Tele teldupostadressu upp á míni Window Phone?

Vegleiðingin er gjørd við einari Lumia 920. Um tú hevur eina eldri stýriskipan, ella eina aðra telefon, so líkjast valmyndirnar møguliga ikki heilt, sum á myndunum niðanfyri.

1. Far inn á Indstillinger

2. Vel mail + konti

3. Vel tilføj en konto

4. Vel en anden konto

5. Innset tína teldupostadressu og loyniorðið til teldupostadressuna og týst á log på

6. Trýst á avenceret

7. Vel internetmail

8. Innset sum víst niðanfyri:
Server til indgående mails: pop.olivant.fo

9. Innset sum víst niðanfyri:
Brugernavn: Er tín teldupostadressa
Server til Udgående: smtp.olivant.fo

10. Set flugubein sum víst niðanfyri og trýst á avancerede indstillinger

11. Set flugubein sum víst niðanfyri og trýst á Gem