Hvussu geri eg, um tað ikki riggar at fáa LTE á mína iPhone?

Vegleiðingin er gjørd við einari iPhone 6 við iOS 9.1. Um tú hevur eina eldri stýriskipan, ella eina aðra telefon, so líkjast valmyndirnar møguliga ikki heilt, sum á myndunum niðanfyri.

1.Trýst á Indstillinger

2. Trýst á Mobil

3. Trýst inn á Stemme & Data

4. Vel 3G og far trýst síðani á Mobil ovast til vinstru

5. Tendra Flyfunktion, bíða so í eina løtu og deaktivera Flyfunktion aftur.

6. Far inn aftur á Stemme & Data
• Vel 4G/LTE
• Trýst á Enable LTE
Bakka so út, og kanna um LTE/4G ímyndin er komin fram á telefonini hjá tær.

7. Um LTE ímyndin er komin, ert tú nú á 4G netinum og tað er klárt hjá tær at reika runt á internetinum.

8. Um internetið ikki riggar eftir hetta, kunnu tit royna at endurstarta telefonina.