Hvussu velji eg veitara manuelt?

Vegleiðingin er gjørd við einari iPhone 5 við iOS 8. Um tú hevur eina eldri stýriskipan, so líkjast valmyndirnar møguliga ikki heilt, sum á myndunum niðanfyri.

1. Far inná Indstillinger

2. Vel Operatør (Hevur tú iOS 6 ella eina eldri versión, skal tú fyrst inn á Generelt og síðani Mobil/Netværk)

3. Sløk Automatisk. Telefonin vísir allir veitararnir hon finnur og tú kanst nú velja ein veitara manuelt. Hetta kann ikki gerast meðan tosað verður í telefonini.